Een nieuw tijdperk
voor Legal Research

Bluetick zorgt dat het zoekprobleem van juridische professionals wordt opgelost. Een digitale zoekassistent voorkomt tijdrovend onderzoekswerk binnen juridische content.

Gëintegreerde digitale assistent

Bluetick helpt als digitale assistent juristen met het sneller vinden van juridische content, zoals jurisprudentie. Bluetick is hét nieuwe startpunt voor iedere zoekopdracht. Binnen enkele minuten hebben gebruikers alle essentiële content, inclusief bron informatie, kernoverwegingen en wetsartikelen voorhanden.

Artificial Intelligence toegespitst op het juridisch domein
Naadloos te integreren in legal research tools
Speciaal ontwikkeld voor legal content providers in binnen- en buitenland

Waarom Bluetick gebruiken

AI-research tool

Met Bluetick kan iedere uitgever, zonder een eigen data science team, een AI-research tool integreren. Zo blijf je, zonder investering in eigen resources, van meerwaarde voor jouw doelgroep.

Erken de zoekintentie

Bluetick werkt niet met zoektermen, maar laat context meewegen in een zoekopdracht. Hierdoor wordt zoeken, onderzoeken. Stimuleer met Bluetick zoekgedrag dat niet alleen effectief, maar ook future proof is.

Vinden in de hooiberg

Steeds meer content is digitaal en publiek beschikbaar. Zorg dat gebruikers net die waardevolle speld in de hooiberg vinden. Ook als in de toekomst het aantal hooibalen groeit.

Sterke concurrentiepositie

Bluetick zorgt dat jij, ook in de toekomst, relevant blijft. Laat gebruikers nog beter vinden wat zij nodig hebben en maak jezelf onmisbaar. Doordat steeds meer content openbaar beschikbaar is, zorgt Bluetick ervoor dat je naast zoekmachines als Google je bestaansrecht houdt.

Baanbrekende zoekfunctie

Content maken is één, content bij de gebruiker krijgen is twee. Maak van jouw platform de beste research tool die er is. Gebruikers zoeken niet op basis van zoektermen. Nee, ze vinden op basis van context.

Erken de zoekintentie

Bluetick werkt niet met zoektermen, maar laat context meewegen in een zoekopdracht. Hierdoor wordt zoeken, onderzoeken. Stimuleer met Bluetick zoekgedrag dat niet alleen effectief, maar ook future proof is.

Zorg dat gebruikers relevante content vinden zonder zoeken

Help juridische professionals met hun uitdaging.
Zorg dat zij geen tijd meer kwijt zijn aan het doorspitten van de digitale brij aan content.

Bluetick in Rechtsorde

Rechtsorde maakt gebruik van de nieuwste technologie. Daarmee is het niet alleen een supersnelle zoekmachine, maar helpt kunstmatige intelligentie je bij jurisprudentieonderzoek. Deze technologie, van Bluetick, begrijpt de inhoud en zoekt op basis van jouw input mee op relevante jurisprudentie. Zo kom je met deze betrouwbare, digitale assistent snel tot de kern.

Hoe werkt het?

Bluetick werkt niet met zoektermen, zoals bestaande zoekmachines. Op de achtergrond kijkt het in uitgeverscontent naar de semantische betekenis van de tekst. Op basis van feiten, overwegingen en rechtsvragen komt de digitale assistent met relevante zoektreffers, zonder dat gebruikers met exacte keywords zoeken. Daarmee bouwen zij snel een dossier van vergelijkbare rechtspraak. Hiermee verandert Bluetick de manier van juridisch onderzoek voorgoed.

Veelgestelde vragen

1
Wat kan Bluetick betekenen voor uitgevers?

We kunnen ervoor zorgen dat jullie zoekmachine echt goed werkt zodat jullie klanten de content vinden die ze nodig hebben. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

2
Vervangt Bluetick onze complete zoekfunctie?

Dat kan, maar dat hoeft niet. Afhankelijk van jouw wensen kan Bluetick worden ingezet als extra laag over de huidige ranking, of de volledige zoekfunctionaliteit overnemen.

3
Kunnen andere klanten van Bluetick bij mijn gegevens?

Nee, jullie data is strikt beveiligd en kan niet door onze andere klanten worden gezien.

4
Welke talen zijn beschikbaar?

Op dit moment is Bluetick beschikbaar in het Nederlands en Engels. We kunnen iedere nieuwe taal beschikbaar maken binnen 2 maanden. Dat is veel sneller dan concurrenten. We leggen graag uit hoe we dit doen in een persoonlijk gesprek.V: Welke typen content zijn beschikbaar?

5
Welke typen content zijn beschikbaar?

Onze modellen zijn opgezet zodat ze onafhankelijk zijn van het type document. Dat betekent dat het toepasbaar is op alle soorten juridische documenten. Denk aan jurisprudentie, commentaren, annotaties, adviezen en contracten.

6
Hoe moeilijk is het om Bluetick te implementeren?

Het enige dat jullie nodig hebben om Bluetick te implementeren, is een API call naar onze servers. Wij sturen dan de resultaten terug die het meest relevant zijn.

Benieuwd hoe Bluetick jou kan helpen?

Maak gerust een afspraak. Artificial Intelligence klinkt misschien een beetje spannend, maar wij bijten niet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.