Productupdate - februari 2021

Martijn Keizer
11/2/21

Het nieuwe jaar is nog maar kort onderweg, maar gelukkig hebben we alweer flinke stappen kunnen zetten in de ontwikkeling van Bluetick. Hieronder staan de meest belangrijke updates die we hebben doorgevoerd en hoe deze je kunnen helpen bij het vinden van relevante jurisprudentie. Ben je na het lezen nieuwsgierig geworden en wil je het zelf graag uitproberen, klik dan hier om een proefaccount aan te maken!

Specificeer wetsartikelen per dossier

Bij Bluetick staat zoeken per dossier centraal. Op deze manier kun bewaar je het overzicht en kun je gemakkelijk onderzoek opnieuw gebruiken. Daarnaast helpt Bluetick binnen elk specifiek dossier je met gepersonaliseerde zoekresultaten. Sinds vorige maand hebben we het mogelijk gemaakt om voorafgaand aan je zoektocht al aan te geven welke wetsartikelen voor jou interessant zijn. Dit nemen we gelijk mee, waardoor de resultaten direct relevanter zullen zijn!

Inzicht in je resultaten

Sinds kort laten we bij al onze zoekopdrachten zien waarom deze specifiek getoond worden. Bluetick leert van jouw persoonlijke gedrag en laat hier resultaten bij aansluiten. Maar nu is het dus ook inzichtelijk voor jou om te zien waarom Bluetick iets relevant vind voor jou. Zo heb je altijd volledige transparantie waarom zoekresultaten terugkomen.

Verfijnder zoeken op tekst

Het zoeken op langere stukken tekst (bijvoorbeeld op een specifieke beoordeling of stuk van een feitencomplex) is sinds half januari een stuk verfijnder geworden. Waar er voorheen een relevant hoofdstuk werd teruggegeven, gaat dit vanaf nu op paragraaf niveau. Doordat er wordt gekeken naar paragrafen in plaats van hoofdstukken, sluiten de resultaten beter aan bij de zoekopdracht.

Keywords blijven relevant

Het zoeken op steekwoorden blijft een gemakkelijke manier om een zoekopdracht te beginnen en het geeft een goed beeld van waar je in grote lijnen naar op zoekt bent. Daarom nemen we deze steekwoorden mee in je verdere zoekopdracht. Dit zorgt ervoor dat Bluetick direct van je zoekgedrag leert en resultaten direct aan zullen sluiten bij je zoektocht.

Naast deze grote updates zijn er ook nog heel wat kleinere zaken aangepakt waardoor het algemene gebruik van Bluetick weer een stap eenvoudiger is geworden. Ben je na aanleiding van deze updates enthousiast geworden en wil je zelf graag een keer onderzoek doen via Bluetick? Klik dan hier om een proef-account aan te maken! Heb je vragen over hoe Bluetick precies werkt, suggesties of wat anders wat je graag kwijt wilt, neem dan contact op met martijn.keizer@bluetick.nl